Lady! Zus! Doe je mee met de Ladies Light Trail? 

Op vrijdagavond 10 november organiseren vrouwen van VIDA Kampen in samenwerking Lume de Lume Ladies Light Trail. Dit sportieve event by night voert symbolisch langs én door een aantal plekken van licht in Kampen om zo letterlijk een spoor van licht achter te laten

Dit bericht is geplaatst op 01-07-2023

Met als doel

Samen letterlijk een beweging van licht vormen en tegelijkertijd geld inzamelen voor een prachtig goed doel: hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting, een project van Lume Ladie Diordre in Sri Lanka!

Lume in het kort
Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting!

Programma :Ladies Light Trail Kampen
De Lume Ladies Light Trail start en finisht bij de Stadskazerne in Kampen). Het officiële programma start hier om 19.15 uur met een sportieve warming-up (inloop en registratie vanaf 18.30 uur). Om 19.30 uur vertrekken de eerste (hard)lopers. We verwachten de laatste deelnemers rond 21.00 uur weer terug. Voor en na de trail is er bij De Stadskazerne volop gelegenheid om gezellig wat te drinken of te borrelen; je ontvangt hiervoor sowieso één consumptiebon bij jouw startgeld! Ook kun je heerlijk shoppen bij de pop-upkraampjes!

Doe je mee? 
Het lijkt ons tof om met een hele groep vrouwen uit Wapenveld in te schrijven voor dit event. Ga je met ons mee wandelen? Het is een wandeling van 5 km. Het kost je € 15,- aan inschrijfgeld. Daarnaast rekent Lume rekent voor iedere deelnemer op € 25,- aan sponsorgeld (een maand hulp voor een kind in Sri Lanka). Dat kun je zelf bijdragen en/of door acties die we kunnen gaan doen. 
Doel
We hebben ons zelf ten doel gesteld om tenminste € 500,- mee te brengen. Dat betekent 1,5 jaar hulp voor een kind (therapie, medische zorg en onderwijs). Help je mee? Of heb je een idee voor een actie? 

Wil je niet meewandelen, maar wel een kind helpen in Sri Lanka? Ook dat kan! Wij hebben een actiepagina waarop je doneren kunt.

Inschrijven
Je kunt je aanmelden voor ons team v teampagina op de website van Lume . Ons team heet ‘Het licht uit Wapenveld’. 

Het inschrijven gaat ongeveer zo:

1. Ga naar: https://www.lumehelpt.nl/project/lume-ladies-light-trail/participate/how-to-participate
2. Kies voor Teamlid – Ik wil lid worden van een bestaand team en klik op Verder (pijltje aan de rechterkant)
3. Zoek het team ‘Het licht uit Wapenveld’ op en klik op Verder (pijltje aan de rechterkant)
4. Inschrijfgeld € 15,- staat aangevinkt. Klik op Verder (pijltje aan de rechterkant)
5. Vul je gegevens in en klik op Verder (pijltje aan de rechterkant)
6. Kies voor ‘5 km wandelen’ en klik op Verder (pijltje aan de rechterkant)
7. Zet je sponsorbedrag op het standaard bedrag van € 25,- en klik op Verder (pijltje aan de rechterkant)
8. Kies je shirtmaat en vul je gegevens in klik op Verder (pijltje aan de rechterkant)
9. Je kunt nu het donatiebedrag kiezen. Dat hoeft niet. Als je een bedrag kiest dan is dat het bedrag wat je nu wilt overmaken en klik op Verder (pijltje aan de rechterkant)
10. Je ziet nu een overzicht van wat je ingevuld hebt. Klopt het? Klik dan op Afronden.
11. Er opent nu een betaalscherm, zodat je je inschrijfgeld (en donatie) kunt overmaken. 

Zie je het aanmelden via de website niet zitten? Neem dan contact op met Nanny Broekhuis  of Talitha Sollie . Wacht je er niet te lang mee? Er kunnen 300 vrouwen meedoen. 

Meer informatie
Alle informatie over de Light Trail vind je op de website van Lume .