Activiteiten

26
sept
Kerkdienst met Heilig Avondmaal voor wijken 2, 3 en 4

26
sept
Kerkdienst met Heilig Avondmaal voor de wijken 1 en 5

Bijbelklas button

Catechisatie 2 705x470

(Privacy)Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Op de website van GK de Brug, te Wapenveld wordt informatie verstrekt over kerkelijke activiteiten van deze gemeente. Eigen gemeenteleden van GK de Brug, kunnen gebruikmaken van een afgeschermde ledenpagina waar persoonlijke mededelingen en informatie kan worden gedeeld. 

Copyright

Niets van de website van de GK de Brug, te Wapenveld mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt worden. Op deze site gepubliceerde informatie, teksten en fotomateriaal zijn eigendom van GK de Brug.

Aansprakelijkheid

De gemeente GK de Brug is niet aansprakelijk voor onjuiste informatie en aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die voortvloeit of in enig opzicht verband houdt met deze website.

Deze website bevat ook links/verwijzingen naar andere website’s en zijn uitsluitend voor het gebruiksgemak en ter informatie verstrekt. De GK de Brug kan daarom niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud hiervan.

Reageren

De informatie op de website is samengesteld met de grootste zorg, maar mochten er onverhoopt toch onjuistheden worden gecommuniceerd, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  ACTUEEL

 
 
 
 
Kerkdienst zondag
Komende zondag zijn er twee identieke kerkdiensten. In beide diensten gaat onze dominee Roelof Vellinga voor en vieren we met elkaar het Heilig Avondmaal. 's Morgens met de wijken 2, 3 en 4. 's Middags met de wijken 1 en 5.
 
Bijbelklas en Catechisaties
Beide gaan weer van start. Zie de berichten hierover via de buttons die hierboven staan.
 
Berichten in de rubriek 'Vraag en Aanbod'
In deze rubriek staan nu 3 oproepen:
De herhaalde oproep van Maaike Dwarshuis, een oproep met betrekking tot club 'de Jonge Zaaier' en de urgente oproep voor vervanging van Sjaan Sanders.
Kijk op Intranet - Gemeenteleven - Vraag en aanbod om de oproepen te lezen.
 
Lijst met verjaardagen
Op de website en in de nieuwsbrief is de lijst met jarigen weer bijgewerkt voor september.
 
Nieuws vanuit de diaconie
De diaconie heeft een bericht geplaatst over de ouderenmiddag op 23 september. 
Ook staat hier een overzicht van de goede doelen die de diaconie in 2021 ondersteunt. Beide berichten kunt u hier lezen.